Helmondse Mondharmonica Vereniging

23 april 2016 Mondharmonica Festival Helmond

04-02-2016 00:49

Zaterdag 23 april Mondharmonicafestival in Helmond

door: Violaharmonica.com

Op zaterdag 23 april vier ik weer mijn jaarlijkse mondharmonica festival in Helmond en ik hoop velen van jullie daar te ontmoeten. Een feest waar voor elke mondharmonicaspeler / liefhebber iets te halen is. Verder is het elk jaar weer een heel gezellige dag en een goede gelegenheid om elkaar weer eens te spreken, samen muziek te maken en nieuwe contacten te leggen. Na afloop van het programma bij voldoende belangstelling jam met begeleiding van Cor Groot.


In de loop van de dag worden workshops gegeven en tussendoor is er gelegenheid om van het open podium gebruik te maken. Het dag programma begint om 10.00 uur en het concert 's avonds om 19.30 uur. Na afloop bij voldoende belangstelling jam met begeleiding van Cor Groot. Er is gelegenheid om aan een lunch en avondmaaltijd deel te nemen.


De workshopleiders dit jaar zijn:

  • Tomlin Leckie (GB - Edinburgh) zet zich in voor het verspreiden van het mondharmonicaspel door het organiseren van meetings, festivals en cursussen... Bekend van zijn lessen via Youtube kunnen we hem nu "live" ontmoeten tijdens het festival. Hij zal een workshop verzorgen waar alle mondharmonicas aan kunnen deelnemen en ook 's avonds tijdens het concert zal hij zich laten horen.
  • Fata Morgana (Nederland) Tot mijn schrik ontdekte ik dat er nog veel spelers zijn die ons eigen mondharmonica kwartet uit Valkenswaard niet kennen terwijl we wel al ensembles uit o.a. Polen en Italië ontmoet hebben. Ook Fata Morgana speelt tijdens festivals over de hele wereld. Helaas kan Antal (akkoorden) niet aanwezig zijn, maar Rob, Paul en Ronald zullen een workshop geven over spelen als groep/podiumpresentatie en optreden. Fata Morgana speelt alle muziekstijlen van pop, klassiek, tot folk en blues.
  • Christelle Berthon (Frankrijk) Christelle is bekend van haar presentaties op Youtube en was in 2008 al eens te gast bij mijn mondharmonica-festival in Oss. Inmiddels heeft ze op Youtube ruim 17.000.000 kijkers geteld. Hierin mogen we een bevestiging zien dat haar mondharmonicaspel, in vele muziekstijlen, het beluisteren meer dan waard is. Ze verzorgt een workshop + een optreden tijdens het avondprogramma.


De financiële schade:
Dagprogramma inclusief alle workshops € 20,-
Lunch (soep en broodjes) € 5,-
Diner (chinees buffet) € 10,-
Avondprogramma € 5,-
Hele dag inclusief workshops en maaltijden: € 40,-

Meer informatie en aanmelden bij: violabarends@live.nl

www.violaharmonica.com
 

 

Contact

Helmondse Mondharmonica Vereniging

mondharmonica.helmond@gmail.com

Secretariaat: Annelies Blankers

Bezoekadres op woensdagavond:
Wijkhuis Westwijzer
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond
(zie agenda wanneer we aanwezig zijn)

06-20405836 Robbert Lantrok

Doorzoek de website

Nieuws

07-01-2024 00:00

Introductielessen vanaf april 2024

Altijd al mondharmonica willen (leren) spelen? 8 introductielessen Mondharmonica april – juli...
15-10-2023 00:00

15 okt 2023 Westwijzer

Op 15 oktober bij de Buurtdag Westwijzer hebben wij naast 'Accordeana' en 'de Liederen tafel' een...

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode