Helmondse Mondharmonica Vereniging

Mondharmonica-festival - 8 april Helmond

11-03-2017 18:35

Bericht van Viola:

Zoals elk jaar vieren we ook dit jaar weer ons mondharmonicafestival in Helmond. Het festival zal deze keer openen met een introductieworkshop voor nieuwe spelers. Verder zijn te gast : ( Paul Lassey uit Frankrijk) en Benjamin Streuper uit Amsterdam. Zij zullen beide een workshop verzorgen van ongeveer 1 1/2 uur. Deze zijn bedoeld voor alle mondharmonicaspelers (chromatisch, bluesharp, akkoorden, bas) van elk nive...au !

=>Gisteren ontving ik van Paul Lassey het bericht dat hij ondanks zijn toezegging van afgelopen oktober toch niet bij ons festival aanwezig kan zijn. Ik heb Tim Welvaars en Tijn Berends bereid gevonden om zijn plaats in het programma in te vullen.
Tim is bekend van zijn Toots Tielemans tribute en, zoals we ook al eerder hebben mogen ervaren, een specialist op het gebied van improvisatie. Tijn, topmuzikant, gespecialiseerd in Ierse muziek, was een paar jaar geleden ook onze gast. Uit de staande ovatie die hij na zijn optreden kreeg bleek de duidelijke waardering voor zijn bijdrage aan de dag. Dit leek me een goede reden om deze beide toppers nog eens uit te nodigen.

In de loop van de dag kan gebruik gemaakt worden van het open podium en 's avonds (20.30 uur) zullen de workshopleiders een optreden verzorgen. Deze dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met alle mogelijkheden van de diverse mondharmonicas. De totale schade inclusief lunch (broodjes, home-made soepen €5,- ), diner (Chinees buffet €10,-) workshops (€20,-) en avondprogramma (€5,-) => €40,-

Graag van tevoren aanmelden ivm bestellen en voorbereiden van de maaltijden en inrichten van de zaal.

PS: HMV leden aanmelden via Ton Panhuijzen tijdens de repetities.

 

foto van Viola Barends.

 

Contact

Helmondse Mondharmonica Vereniging

mondharmonica.helmond@gmail.com

Secretariaat: Petra Nolten

Bezoekadres op woensdagavond:
Wijkhuis Westwijzer
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond
(zie agenda wanneer we aanwezig zijn)

06-23559195

Doorzoek de website

Nieuws

21-08-2021 20:42

1 sept 2021 starten de lessen weer!

Vanaf 1 september 2021 starten wij weer met lessen voor beginners en gevorderden. Mits de...
10-01-2021 17:16

Introductielessen vanaf februari 2021

Altijd al mondharmonica willen (leren) spelen? Introductielessen Mondharmonica februari – juli...

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode